Als espectacles de Sagunt a Escena han assistit quasi 13.000 espectadors

En el festival s'han pogut veure catorze representacions en el Teatre Romà, quatre en l'Off Romà i dues en els carrers del Port de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
​  
El festival Sagunt a Escena 2015, organitzat per CulturArts amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, va acabar dissabte passat 12 de setembre, omplint totalment les grades del Teatre Romà amb l'espectacle Veriueu-ho! de Xavi Castillo aquesta última actuació forma part del cicle Sagunt a Escena Crèix que ha promogut l'Ajuntament de Sagunt
El festival ha reunit enguany a quasi 13.000 espectadors entre els assistents a les funcions del Teatre Romà, els assistents a les funcions de l'Off Romà i els assistents a les dos funcions de carrer oferides per l'Ajuntament en el Port de Sagunt.
A les catorze representacions del Teatre Romà han assistit un total de 10.000 espectadors, la qual cosa suposa una ocupació superior al 70% de l'aforament del teatre, xifra similar a la de l'edició de l'any passat.
Els espectacles més vistos han sigut la Fundació d'Antonio Gades amb el seu espectacle Fuego, l'actuació del grup Arcana Has Soul , Sòcrates, juí i mort d'un ciutadà, L'assemblea de les dones i l'actuació de Xavi Castillo aquests tres últims van omplir l'aforament del teatre Romà.
 Als quatre espectacles programats en l'Off Roma han assistit més de 2.400 espectadors, produint-se un increment considerable d'assistència al no coincidir en el mateix dia les representacions en el Teatre Romà i el en Off Romà. L'any passat es van oferir sis representacions en l'Off Romà que van reunir a prop de 3.000 espectadors.
Les dos representacions de carrer promogudes per l'Ajuntament van reunir als carrers del Port de Sagunt al voltant d'uns 800 espectadors.
Esta 32a edició de Sagunt a Escena acaba amb uns excel·lents resultats artístics i d'assistència de públic, tant a les funcions de pagament com a les que s'ofereixen amb caràcter gratuït en els carrers de la localitat. La col·laboració entre CulturArts i l'Ajuntament de Sagunt ha permés ampliar i diversificar l'oferta del festival i el que este haja sigut accessible a un nombre més gran de persones.
Els resultats confirmen la solidesa d'aquest festival que es constituïx en el gran festival d'estiu de les arts escèniques de la Comunitat Valenciana i en una referència nacional i internacional.
A més en la seua programació cal destacar el suport del festival a les arts escèniques que es produeïxen a la Comunitat Valenciana ja que 10 de les 13 funcions del Teatre Romà han sigut de producció valenciana, així com les quatre companyies que ha actuat en l'Off Romà i les dues que han actuat en els carrers del Port de Sagunt.