Alumnes de l’Escola Jove de Cinema de l'Ajuntament de Sagunt participen en el rodatge d'una producció internacional en el municipi

Quatre estudiants han col·laborat en la nova pel·lícula del director Sacha Bennett que s'ha rodat en diverses localitzacions de la ciutat
Fotografia dels alumnes de l'Escola de Cinema
 
Un grup de quatre alumnes de l’Escola Jove de Cinema de la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha participat en el rodatge de la nova pel·lícula del director britànic Sacha Bennett que s'ha rodat, recentment, en diverses localitzacions del municipi. 

El delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat: “És una satisfacció veure com un projecte nou, com és l'escola municipal de cinema, comença a donar els primers resultats, i els alumnes/as ja coneixen de primera mà el que és un rodatge. A més, la idea és seguir col·laborant amb totes aquelles produccions audiovisuals que es roden en la nostra comarca. L’Escola Jove de Cinema és una iniciativa modesta, però a la qual volem donar-li una major projecció, amb més mitjans i recursos, ja que la matriculació tant de la part jove com de la infantil ha sobrepassat les nostres expectatives”.
 
Una de les professores de l’Escola Jove de Cinema, Mariola Ponce, ha destacat: “Estem molt contents que un grup d'alumnes haja participat en el rodatge d'una producció internacional. A més, l'equip ens ha felicitat pel seu treball. Açò és molt positiu i esperem que l'escola puga estar present en futurs projectes”.
 
Concretament, els estudiants han col·laborat amb el servei de producció i els ajudants de direcció de la productora Rodaje a la Carta. A més, el Casal Jove ha acollit als membres de l'equip i ha sigut la seua seu durant els dies que han passat en la nostra localitat.