Amb la inauguració del recinte firal comencen les festes patronals del Port de Sagunt

Aquesta nit, el recinte firal acollirà un concert de pop-rock dels grups locals Fitoband i Bendita locura
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va inaugurar ahir el recinte firal de les festes patronals del Port de Sagunt. Cap a les 21.00 hores d'ahir, va tallar la cinta acompanyat de la delegada de Festes, María Giménez, representants dels grups municipals, les falleres majors i els representants de la Federació de Penyes del Port Sagunt. Amb el posterior tro d’avís de les 24.00 hores, van començar les festes oficialment.
 
 


 
L'acte precedia la concentració de penyes i la cercavila que va comptar amb un correfoc fins a les portes de la tinència de l'alcaldia, on es va disparar el tro d’avís. No va faltar la música, doncs les xarangues i els Green-Gos batucada van amenitzar el recorregut.
 


 
Aquesta nit, el recinte firal acollirà un concert de pop-rock dels grups locals Fitoband i Bendita locura, el començament del qual està previst per a les 23.00 hores, una hora abans de l'inici dels bous de la ramaderia Granchel i Benet. Per a demà a la mateixa hora, en canvi, el heavy cobrarà protagonisme amb Parcas, Inflexión i Metal bikini, tres grups que precediran la nit taurina amb la ramaderia Benavent.
 


 
Diumenge estarà dedicat als més joves, amb una xopà infantil a les 18.00 hores en la Plaça del Sol, jocs de taula, activitats infantils i, cap a les 20.00 hores, un berenar per a xiquets, tot açò al recinte firal.