‘Anem al teatre’ fomenta els valors del teatre entre els més joves del municipi

La campanya de teatre infantil-juvenil ha comptat amb quasi 1.300 alumnes durant les representacions en la Casa de la Cultura i en el Mario Monreal
Imagen 1Imagen 2

Les regidories de Cultura i d’Educació de l'Ajuntament de Sagunt clausuren la campanya ‘Anem al teatre’. Esta iniciativa, dirigida a alumnes d'infantil, primària i secundària, ha comptat amb l'assistència de 1.263 xiquets i xiquetes.

 

‘Anem al teatre’ naix amb l'objectiu d'organitzar una campanya anual de teatre infantil-juvenil dirigida a tota la població escolar del Camp de Morvedre, creant un hàbit relacionat amb l'activitat teatral, així com afavorir la creació d'un públic respectuós i sensible davant les manifestacions artístiques.

 

El regidor de Cultura i d’Educació, José Manuel Tarazona, assegura que la campanya “ha sigut un èxit, estava adreçada a alumnes tant de infantil, com de primària i secundària. En totes les obres representades els alumnes han gaudit. Han sigut prop de 1.300 alumnes de diferents col·legis i instituts els que han passat per la campanya i, a més, està orientada per a estimar el teatre i, sobre tot, un teatre en valencià per a difondre la nostra llengua”.

 

'Xup Xup', de la Factoría Sánchez

 

Les obres que s'han representat són 'Xup Xup', de la companyia Factoria Sánchez, per a l’alumnat de 2 a 6 anys; 'Ciència Club Clown', de la companyia Salanegra, per a l’alumnat de 7 a 14 anys; i 'Amunt l’Sporting', de la companyia Calígula Teatre, per a l’alumnat a partir de 15 anys. Les representacions han tingut lloc en la Casa Municipal de Cultura i en el Centre Cultural Mario Monreal.

 

 'Ciència Club Clown', de Salanegra

 

En esta campanya han participat els IES Camp de Morvedre, IES Jorge Juan, IES Jaume I, CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo, CEIP Mediterráneo, CEIP Tierno Galván, CEIP San Pedro, CEIP Begonya i CEIP Vilamar.

 

L'Ajuntament de Sagunt, mitjançant els departaments de Cultura i d’Educació, té com a objectius la promoció del teatre infantil i juvenil a Sagunt, amb la finalitat de promocionar i recolzar els grups teatrals del municipi. A esta campanya també s'han adherit altres municipis de la província de València, a més de tindre el suport de la Diputació de València.José Manuel Tarazona amb el repartiment d'Amunt l'Sporting'