Anna Moner oferirà demà la conferència “Perversions refinades” en el Centre Cultural Mario Monreal

Aquesta activitat, que començarà a partir de les 19 hores, s'emmarca dins de la secció “Parlem de llibres” que la delegació de Cultura del consistori ha recuperat en l'agenda cultural
Imagen 1
L'artista Anna Moner estarà, demà, 10 de març, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, per a oferir la conferència “Perversions refinades”. Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle “Parlem de llibres”, secció que la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha recuperat en l'agenda Cultural.
 
Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i llicenciada en Història de l’Art. Des de 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. La seua obra s’ha exposat, entre d’altres ciutats, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus i París. L’any 2006, va obtenir amb “La Venus i el lliri” el Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, certamen que ha tornat a guanyar en 2010 amb “Les finestres de l’ànima”. És coautora de l’obra teatral “La morta enamorada”, estrenada en 2010 al Gran Teatre d’Alzira. Amb “Les mans de la deixebla”, la seua primera novel·la, ha guanyat el Premi Enric Valor de novel·la de la Diputació d’Alacant 2010, i amb “El retorn de l’hongarès”, el Premi Alfons el Magnànim de Narrativa 2014.