Antonino: “Sagunt realitzarà accions per a promocionar la Ruta del Grial”

L'Agència Valenciana de Turisme ha convocat una reunió per a crear un producte turístic entorn de la Ruta del Grial entre tots els municipis que la componen, com Sagunt
Imagen 1

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, van assistir ahir a una reunió convocada per l'Agència Valenciana de Turisme juntament amb representants de la resta de localitats que componen la Ruta del Grial per a dur a terme accions conjuntes amb la finalitat de crear un producte turístic entorn d’este recorregut històric.
 
Després de la reunió, la regidora de Turisme va anunciar que “Sagunt realitzarà accions per a promocionar la Ruta del Grial, com ara xarrades i conferències, i realitzarà també un concurs fotogràfic on totes les persones que ho desitgen podran enviar les seues fotografies sobre la ruta i que la triada participe en una exposició itinerant. Esta ruta és un atractiu afegit als diferents atractius amb els quals compta la ciutat i, en cas de consolidar-se, podria ser una eina més per a ‘desestacionalizar’ el turisme”. A més, Antonino ha afegit que “esta ruta està envoltada de misteri i encant i està basada en un testimoniatge històric que sempre ha suscitat interés”.
 
La Ruta del Sant Grial a la Comunitat Valenciana comprén diferents municipis, entre els quals es troben Barraques, Montanejos, Viver, Caudiel, Xèrica, Navaixes, Altura, Sogorb, Soneja, Torres-Torres, Estivella, Gilet, Sagunt, El Puig, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Alboraia i València. Ciutats com València i Massamagrell ja tenen en marxa este producte turístic amb un bon resultat i que cada vegada obté major demanda.
 
A més, en la reunió s'ha arreplegat la proposta per a la declaració del dia 23 de juny com a Dia del Camí del Sant Grial, un suggeriment que parteix de l'Associació del Camí del Grial.