Aquesta vesprada s'inaugura el Mercat de Nadal a Sagunt

Se situarà a Sagunt del 23 al 27 de desembre i en Port de Sagunt de l'1 al 6 de gener
Imagen 1Imagen 2
 
L’alcalde de Sagunto, Quico Fernández i el regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, inauguraràn, aquesta vesprada, a partir de les 18 hores, el tradicional Mercat de Nadal que se situarà, fins al pròxim 27 de desembre, en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt. A partir de l'1 al 6 de gener de 2016 el mercat nadalenc se situarà en l'Albereda del Consell del Port de Sagunt. 

El Mercat Nadalenc estarà obert d'11:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h en tots dos casos. En aquests punts de la localitat es van a situar llocs de venda de productes típics de Nadal, adornats tots ells amb motius nadalencs i dotats d'animació nadalenca. 

El regidor delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, ha explicat que
“la delegació de Comerç del consistori pretén propiciar i impulsar l'ambient nadalenc a Sagunt amb la finalitat de convidar als habitants d'aquest municipi a realitzar de forma més agradable les seues compres nadalenques i poder millorar el clima comercial de la nostra localitat alhora que potenciar i afermar encara més el comerç del nostre municipi”.

Aquests mercats comptaran amb al voltant de 30 llocs, formats per venedors del municipi els productes del qual s'adeqüen a la topologia establida per l'ajuntament, oferint-se a més activitats d'entreteniment tant per a majors com para xicotets (tallers infantils, cançons, ninots d'animació, atraccions etc). L'organització d'aquests mercats van a ser dutes a terme per l'empresa “Global Màrqueting Events”.
Els actes nadalencs van arrancar en el municipi amb l'encès de les llums de Nadal en l'Ajuntament de Sagunt; i la inauguració de la pista de patinatge de gel artificial, de la mà del regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Beatriz Alós García i María Villar Cayuela, a més d'altres membres de la corporació municipal.