Arxiu i Biblioteques programa l'exposició “Animales Fantásticos: Niños y Sueños”

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dijous, 7 d'abril, a partir de les 20 hores en el Centre Cívic Antic Sanatori
 
La delegació d'Arxiu i Biblioteques programa l'exposició “Animales Fantásticos: Niños y Sueños”. La mostra realitzada per les artistes Marta Contel, Marta Montero, i organitzada per Alberto Rei, s'inaugurarà dijous que ve, 7 d'abril, a partir de les 20 hores, en el Centre Cívic Antic Sanatori, i es podrà visitar fins al pròxim 29 d'abril.
 
“Animales Fantásticos” és una exposició que el seu objectiu principal és atraure al públic jove a la cultura del municipi. Les artistes Marta Contel i María Montero ens presenten les seues obres, diferents entre si però unides per la temàtica d'animals. La mostra es dividirà en dues parts, una primera part dedicada a un públic més infantil i una segona més profunda orientada a joves i a adults. 
 
Tal com es detalla en el tríptic, en la primera part de l'exposició la jove artista de Paiporta, Marta Contel mostrarà part de la seua sèrie “Ilustrar es viajar”, on destaquen animals simpàtics, senzills i colors molt atractius que captivaran a tots els públics, especialment als més xicotets. D'altra banda, en la segona part, es podrà viatjar al subconscient més profund i misteriós de l'artista local, Marta Montero, per a conèixer a certs animals antropomòrfics que resultaran peculiars, extravagants i genials.