Avui s'han iniciat les obres d'una nova zona comercial de més de 50.000 m2 en l'avinguda de L’Advocat Fausto Carruana

Les parcel·les mínimes seran de 2.000 i 4.000 m2 segons l' illa de cases on se situen
Imagen 1
  

Avui s'han iniciat les obres d'urbanització d'una nova zona comercial en l'avinguda L’Advocat Fausto Carruana al costat de l'hipermercat de Carrefour i enfront de l'edifici de l’Epicentre (anteriorment denominat Saguntcenter). Aquest espai té 38.972 m2 i es divideix en tres parts, dues pomes edificables, de 12.458 m2 i 21.198 m2 respectivament, i una zona verda de 5.314 m2 . Les dimensions de les parcel·les seran com a mínim de 2.000 m2 en la primera i de 4.000 m2 en la segona àrea edificable.

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha declarat que “l'inici d'aquesta obra d'urbanització és una bona notícia perquè aquest nou sector comercial va a generar ocupació i riquesa, tant en l'execució del projecte com posteriorment amb la implantació d'empreses i activitats que es van a assentar en ell. Aquest projecte va a complementar una zona comercial molt potent a la qual es va a sumar pròximament el centre comercial Epicentre”.

A més, aquesta urbanització serà completada amb un vial de doble adreça i dues rotondes que la comunicaran amb l'avinguda de L’Advocat Fausto Carruana i l'avinguda de la Vila, que incrementen la superfície de l'actuació fins a situar-la en 51.663 m2.
La previsió és que l'empresa urbanitzadora finalitze els treballs en 2016 perquè es puguen instal·lar empreses de bricolatge, esports, electrodomèstics i similars.