Beatriz Martín, guanyadora del concurs de cartells de la Cavalcada de Reis 2017

El concurs està premiat amb la publicació del cartell i dos vals de compra, un per al guanyador i un altre per al centre

La Cavalcada de Reis de 2017 ja té imatge per al cartell. El dibuix guanyador ha sigut el de Beatriz Martín que, a més de la publicació del dibuix en el cartell d'enguany, se li ha atorgat un val de compra per a ella i un altre per al centre.
 
D'un total de 30 participants del Centre d'Educació Especial Sant Cristòfol i els Centres Ocupacionals San Cristóbal i Socoltie, Beatriz Martín ha tornat a guanyar el concurs que ja va guanyar en 2010.
 
La tradicional Cavalcada dels Reis Mags d'Orient és el moment més esperat d'estes festes nadalenques per a les xiquetes, els xiquets i molts majors. Se celebrarà, com és habitual, el pròxim 5 de gener en els dos nuclis urbans del municipi. Partirà a les 17 hores des de la plaça Blasco Ibáñez de Sagunt i des de l'avinguda 9 d’Octubre del Port de Sagunt a les 19 hores, després que les seues majestats reals arriben al port marítim a les 11 hores del mateix dia.