‘Cantar, bailar, despeinarse’ inicia els espectacles a l’Off Romà

Música, dansa i espectacles marcaran la programació de l’Off Romà durant el mes d'agost, per a tots els públics i amb entrada gratuïta


El primer espectacle que forma part de l’Off Romà començarà demà, 4 d'agost, amb la representació Cantar, bailar, despeinarse , de mà de la companyia A Tempo Dansa + La Pepa.

"Cantar, ballar… perquè allò realment bo d'esta vida, despentina…", així es presenta esta obra, un experiment escènic on la dansa forma part d'un concert acústic i on el concert acaba sent ballat. Una peça senzilla, honesta i carregada de força i sensibilitat.

La programació de l’Off Romà, dins del Festival d’Estiu Sagunt a Escena 2015, integrarà espectacles de música, dansa i acrobàcies als quals es podrà accedir de manera gratuïta durant el mes d'agost. Les representacions començaran a les 21.30 hores i es realitzaran en la plaça de la pujada al Castell, al costat de l'entrada del Teatre Romà.

A este primer espectacle a la faldilla del Castell, li seguiran uns altres com: “Combinat de circ de l'Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana”, una actuació de circ que es representarà el 13 d'agost; la segona representació de dansa, Welcome to the check point, el dia 14 d'agost i, finalment, el 20 d'agost es representarà Heian, una actuació que fusiona música en viu, dansa acrobàtica i circ.

La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició 2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, esta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom d’ Off Romà.