Cap de setmana de grafiti amb 'Més Que Murs' en el pàrquing de l’Alucine

El festival d'art urbà de la delegació de Joventut també organitza tallers, exhibicions d'escúter i música rap
Imagen 1
Este dissabte el festival d'art urbà Més Que Murs, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, presenta un altre dels seus plats forts, l'exhibició de grafiti en la qual els 40 artistes seleccionats per l'organització pintaran els murs dels cinemes Alucine amb motius cinematogràfics.
 
L'exhibició, que comptarà amb la participació especial dels grafiters Fonsmote, des d'Alacant, i Roice, d'Elx, començarà dissabte a les 10 h. A més, hi haurà tallers-murals dirigits a xiquets, a les 11 h, i a joves, a les 17 h. A les 12 h tindrà lloc una exhibició d'escúter a càrrec del Club Scooter Diverse i la música rap en viu ambientarà tota la jornada.
 
L'exhibició de grafiti compta amb la col·laboració especial de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, que aporta a l'exhibició quatre artistes alumnes de l'assignatura Pintura i Entorn, i de Cines Alucine, que cedeixen l'espai. També hi col·laboren Diverse Scooter Team i el col·lectiu De Budells Aerosol.