Cinema d'animació per a tots els públics en el Mario Monreal en nadal

Els barrufets 2 i Operació cacauet es projectaran en el Centre Cultural Mario Monreal en la versió en valencià el dimecres 28 i el dijous 29 de desembre respectivament
Imagen 1Imagen 2
Estes festes nadalenques, el Centre Cultural Mario Monreal s'ompli de cinema en valencià per als més menuts. Els propers dimecres 28 i dijous 29 de desembre es projectaran les pel·lícules Els barrufets 2 (The Smurfs 2, USA, Raja Gosnell, 2013) i Operació Cacauet (The Nut Job, Canadà, Peter Lepeniotis, 2014) respectivament i en valencià. L'entrada a les projeccions, aptes per a tots els públics, serà gratuïta i fins a completar l’aforament.
 
La segona part dels mítics nans blaus, Els Barrufets 2, conta com el malvat bruixot Gargamel crea una parella de criatures trapelles, una còpia dels barrufets, anomenats els Dolentots, i que espera li permeten aprofitar-se de la seua poderosa i màgica essència. Però quan descobreix que solament un autèntic barrufet li pot donar el que vulga, i que solament un secret que coneix Barrufeta pot transformar els Dolentots en vertaders barrufets, Gargamel la segresta i la porta a París. Està en mans de Gran Barrufet, Desmanotat, Grunyidor i Vanitós tornar al nostre món, i reunir-se amb els seus amics humans Patrick (Neil Patrick Harris) i Grace Winslow (Jayma Mays) i rescatar-la.
 
L'animació canadenca, Operació Cacauet, adaptada del curtmetratge de 2005 Surly Squirrell, transcorre en un poble de Virgínia a finals dels anys 50 del segle XX, on un entremaliat esquirol anomenat Surly i el seu camarada Buddy, una xicoteta rata, planegen atracar un magatzem d’anous.