Clausura de l'exposició de “Tendes Comercials” de l'IES Jorge Juan

L'alcalde i la regidora de Comerç i la d'educació en funcions, han assistit a l'acte de clausura de la 24ª edició
 
L'alcalde en funcions de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, la regidora delegada de Comerç, Concha Peláez en funcions, i la regidora delegada d'Educació en funcions, Maribel Sáez, han assistit a clausura de l'exposició de “Tendes Comercials” de l'I.I.S Jorge Juan que se celebra tots els anys. Concretament enguany ha sigut la 24ª edició, que s'ha realitzat amb l'objectiu de simular un centre comercial compost de 6 tendes de diferents activitats comercials i amb un superfície superior a 300 metres quadrats, on es venien articles de moda i complements, papereria, moda infantil i plantes i decoració.

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt en funcions, Sergio Muniesa, ha donat l'enhorabona “a l'institut, concretament als professors i alumnes d'aquest cicle formatiu per l'esforç amb el qual preparen aquesta mostra comercial”. A més, ha destacat “la importància de la formació per a dedicar-se a una activitat comercial, tant per a regentar un establiment com per a treballar en ell”. Muniesa ha animat “als alumnes al fet que seguisquen treballant en projectes com aquest amb la mateixa il·lusió i dedicació”. I també ha agraït “a totes les entitats que han col·laborat”.

Per part de la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt, també han agraït la col·laboració dels comerços que han participat en aquesta mostra comercial prestant als alumnes els articles necessaris perquè aquests puguen exposar en les seues tendes comercials. Per tant, han fet un esment especial als següents establiments comercials:“Sabor del monte”, “ La Koket”, “Oasi”, “Carlin”, “ Outlet”, “Crisol”. 

Aquesta iniciativa, part del projecte final del curs del Cicle Formatiu de Comerç que s'imparteix en l'institut i per a açò els alumnes realitzen tècniques de decoració , exposició d'articles, retolació, disseny de cartells i fullets publicitaris, escaparatisme, etc. per a posar en pràctica els coneixements adquirits durant el transcurs del cicle. Enguany, cal destacar la gran quantitat d'alumnes participants, en concret han sigut 22 alumnes els que s'han esforçat i treballat aplicant els seus coneixements adquirits durant el curs escolar per a engegar aquesta gran iniciativa. 

La Delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt a través de l'Agència de Foment i Iniciatives Comercials (AFIC), ha premiat en reconeixement als coneixements adquirits durant els anys escolars.