“Combinat de circ” porta un espectacle complet i variat que podrà gaudir-se de manera gratuïta

Equilibris, acrobàcies i dansa aèria formaran part d'aquesta exhibició de l’Off Romà que tindrà lloc en el vessant del Teatre Romà de Sagunt 

 

 L'Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana (APCCV) en col•laboració amb CulturArts, presenta demà, 13 d'agost, un combinat de circ contemporani en el qual diverses companyies emergents de circ, i associades a la APCCV, mostraran el seu treball en el marc del Festival d’Estiu Sagunt a Escena 2015, amb les propostes més fresques i innovadores per a tots els públics.
 
Combinat de Circ és la segona funció de l’Off Romà, que integra espectacles de música, dansa i acrobàcies dels quals es pot gaudir de manera gratuïta este mes d'agost. Les representacions començaran a les 21.30 hores i es realitzaran en la plaça de la pujada al Castell, al costat de l'entrada del Teatre Romà.
 
Amb la unió de les companyies Cirtrica, Igor Llorca, Col•lectiu Circ, Subcielo i Astre Circ, es confeccionarà un espectacle complet i divers d'equilibris, acrobàcies i dansa aèria que portarà la màgia del circ als carrers de Sagunt.

 

Durant este mes d'agost seguirà la programació de l’Off Romà amb l'exhibició de dansa Welcome to the check point, els dies 14 i 15 d'agost i Heian, una actuació que fusiona música en viu, dansa acrobàtica i circ, que tindrà lloc el 20 d'agost.

 

 
La completa programació de teatre, música, dansa i arts circenses s'estendrà fins al 12 de setembre. Esta edició  2015 del festival destaca per la presència de companyies i artistes molt coneguts. Concretament, són deu les propostes escèniques que s'han programat per a enguany a Sagunt a Escena, a les quals se sumen les sis de Sagunt a Escena Creix organitzades per l'Ajuntament de Sagunt. A més, esta diversa oferta cultural inclou quatre espectacles gratuïts que tindran lloc en la pujada al Castell i en la mateixa façana del teatre sota el nom d’Off Romà.