Comença la temporada d'activitats mediambientals en la Casa Penya

Aquest dissabte, 24 d'octubre, a les 10 hores, Acció Ecologista Agró ha organitzat una visita al centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, així com tallers d'identificació, plantació dunar i recollida de llavors


Casa Penya

La tardor ha arribat i amb ella la nova temporada d'activitats mediambientals en la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Concretament, aquest dissabte, 24 d'octubre, a les 10 hores, l'associació Acció Ecologista Agró ha organitzat una visita a la Casa Penya, així com tallers d'identificació, plantació dunar i recollida de llavors.
 
Aquesta jornada de naturalesa entre mar i marjal, començarà amb una visita guiada a la Casa Penya, cedida per l'Ajuntament de Sagunt a AE-Agró per a la seua gestió. Aquest centre d'educació i voluntariat ambiental compta amb una exposició permanent i una sèrie d'equipaments que, com podran comprovar els participants en aquesta activitat, permeten al visitant descobrir els ecosistemes mediterranis litorals (platja, saladar i marjal), així com l'evolució del seu paisatge al llarg de la història.
 
Després de la visita guiada a la Casa Penya, es realitzarà un taller d'identificació d'espècies de fauna i flora en la platja d’Almardà, un dels racons del litoral valencià amb major biodiversitat dunar. 
 
Aquesta activitat es realitzarà novament el 21 de novembre i el 14 de desembre. Per a més informació i inscripcions es pot enviar un correu a agromorvedre@gmail.com o cridar al telèfon 962 690 854 en horari de matins.
 


Platja d'Almardà