Comencen els actes contra la violència masclista a Sagunt

La regidoria d'Igualtat y diversos col·lectius de dones del municipi ha programat diverses activitats al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere
Imagen 1
La delegació d'Igualtat presenta diversos actes aquesta setmana en commemoració al 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

El dijous 17 de novembre a les 18.30h en el Centre Cultural Mario Monreal, l'associació de dones “Salut per a la Tardor” ens convida a “Un mar de carcajadas”, una divertida comèdia sobre el paradís terrenal. Es tracta d'un treball col•lectiu del grup de dones de l'associació i la professora Elvira Narbón, que dirigix l’obra.

El divendres, des de les 10 del matí, hi haurà una doble xarrada en el Casal Jove a càrrec de Marina Marroquí, dirigida als IES de la localitat. Marina és educadora social i presidenta de l'Associació Il·licitana Contra la Violència de Gènere, una entitat sense ànim de lucre que treballa per la prevenció i la superació de la violència de gènere de manera integral. Marroquí es va donar a conèixer en el programa “Salvados”, de Jordi Évole.

A la vesprada, Marina participarà en el tercer aniversari de l'associació “Amigas Supervivientes”, un acte que es celebrarà a les 19.00h en el Centre Cívic del Port de Sagunt.

Els actes continuen el dissabte a les 11.30h en el Centre Cívic amb una activitat organitzada per l'Àrea de Feminisme d'Esquerra Unida, una xarrada sobre noves masculinitats a càrrec de Carles Fons Poquet.