Comencen els cursos de soldadura de Forem País Valencià per a extreballadors de Bosal

Englobats dins dels Fons FEAG, es tracta de dos dels tres cursos que la fundació impartirà a un total de 51 extreballadors de Bosal


 
Els cursos de soldadura de Forem PV per als extreballadors de Bosal han començat hui dilluns 12 de desembre en la nau taller que la fundació té en el Port de Sagunt. Estos cursos han sigut gestionats des de la delegació de Promoció Econòmica i s'engloben dins dels Fons FEAG sol·licitats per l'Ajuntament de Sagunt que li van ser atorgats el passat mes de novembre.
 
El regidor delegat de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, ha destacat “l'interès d'aquest ajuntament a proveir als i les participants dels elements i capacitacions necessàries per a la millora de les seues possibilitats d’ocupabilitat”. A més, ha afegit que des de la regidoria que gestiona “estem molt contents de poder ajudar els extreballadors de Bosal en la mesura de les nostres possibilitats”.
 
La concessió a la Fundació per a la Formació i l'Ocupació del País Valencià (entitat promoguda  per la confederació sindical de CCOO País Valencià) va ser aprovada per la delegació corresponent i la junta de govern i suposa l'execució de tres accions formatives de 50 hores de durada per a 17 participants cadascuna en matèria de soldadura.
 
Els criteris de valoració que s'han tingut en compte per a l'elecció dels participants dels cursos han sigut la durada de la situació de desocupació, les càrregues familiars, la discriminació positiva a favor de les dones, l'edat, la discapacitat, la residència a Sagunt, així com l'experiència en treballs de soldadura.