Comencen les obres de reemplaçament dels fanals del bulevard de Churruca

Els treballs duraran aproximadament una setmana i substituiran els actuals fanals oxidats per altres de fibra, més resistents a la corrosió

Ahir van començar les obres de reemplaçament dels 41 fanals del bulevard de Churruca. Les obres duraran aproximadament una setmana i han estat motivades per la deterioració dels actuals fanals a causa de la corrosió que pateixen per l'orina de les mascotes.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, ha explicat que els nous fanals estan fets de fibra, per la qual cosa no tenen el mateix problema de corrosió que els actuals, però ha fet una crida “a la conscienciació ciutadana per a mantenir en bones condicions el mobiliari urbà que l'Ajuntament posa a la disposició de la gent”.

També ha recordat que, en el mateix lloc, “no fa molt de temps van caure un parell de fanals, que posen en perill a les persones que passen per allí i als xiquets que puguen estar jugant”.

Les obres de manteniment van a càrrec de les millores que l'empresa contractista ha de fer al llarg del contracte signat amb l'Ajuntament. En este cas l'empresa és una UTE entre ETRA i Electromur.