Comencen les visites guiades al patrimoni industrial dins del programa del Centenari de la Siderúrgia

Les visites guiades, que es realitzaran a les 12 h l'últim dissabte de cada mes des d'abril fins a novembre i el dissabte 16 de desembre, faran un recorregut pel patrimoni industrial del Port de Sagunt
Els actes en commemoració del Centenari de la Siderúrgia organitzats per l'Ajuntament de Sagunt i el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre continuen amb les visites guiades al patrimoni industrial del Port de Sagunt organitzades per l'Associació de Patrimoni Industrial Valencià (APIVA). Les visites començaran el pròxim 29 d'abril i es realitzaran l'últim dissabte de cada mes fins a novembre, sent l'última sessió la de desembre que es realitzarà el dissabte 16.
 
Per a assistir a les visites, que partiran des de la rotonda de l'Hospital Vell a les 12 h i tindran una durada aproximada de dos hores, és imprescindible reservar plaça a través de les oficines de turisme de la plaça Cronista Chabret o de l'avinguda Mediterrani ja que s'organitzaran grups de 50 persones per guia.
 
Cicle de taules redones sobre la siderúrgia
 
El Centre Cívic Antic Sanatori torna a acollir un acte més del Centenari de la Siderúrgia. En este cas, i inaugurant els actes del mes de maig, tindrà lloc la taula redona oberta a tot el públic Vida Quotidiana i Siderúrgia, moderada per Pedro Luis Alonso i en la qual participaran Evangelina Rodríguez, Carmen Leal i Vicente Sanjosé.