Concert de La Habitación Roja en la Gerència

Aquest dimecres 10 d'agost, el grup de l'Eliana oferirà un concert en la Gerència com a reforç de l'Ajuntament al programa de les festes patronals del Port de Sagunt
El grup valencià La Habitación Roja, oferirà un concert en la Gerència amb motiu de les festes patronals del Port de Sagunt, aquest dimecres a partir de les 22.30 hores. El concert està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt a fi de reforçar el programa de festes, i per aquest motiu s'ha comptat amb un grup de primera línia. Amb aquest concert se segueix la iniciativa de l'any passat amb La Gossa Sorda, que serveix per a recolzar als grups valencians.

D'altra banda, quant al programa de festes, hui dilluns 8 d'agost, tindrà lloc la Cavalcada de l'Humor prevista en el programa de les Festes Patronals del Port de Sagunt 2016. La concentració dels participants serà a partir de les 18.00 hores en el Centre Cívic, i a les 19.30 hores, està prevista l'eixida. La cavalcada transcorrerà per l'avinguda 9 d'Octubre fins al recinte firal, amenitzada per xarangues, animació i una gran batukada. Als participants de la Cavalcada de l'Humor els espera, una vegada arribats al recinte firal, una torrà, que començarà a les 21.00 hores. La jornada conclourà de la mà de la gran orquestra Matrix, que actuarà a les 23.00 hores dins del recinte taurí.

Per a demà, dimarts 9 agost, tindrà lloc una vesprada i nit de vaques i bous de la Ramaderia Rafael Alarcón. Els més xicotets gaudiran d'una discomóvil infantil a les 22.30 hores i, una miqueta més tard, es lliuraran els premis de jocs de taula i de la Cavalcada de l'Humor. A mitjanit, començarà la vetlada musical amb la gran orquestra La Pato.

El dimecres dia 10, està prevista una altra jornada festiva de vaques i bous, aquesta vegada la ramaderia encarregada del festeig serà la de Juan Faet. A la nit, a més de l'esdeveniment taurí, els xiquets podran gaudir d'una Gimcana en el recinte firal. Per a acabar, la nit s'amenitzarà amb el musical “Els millors anys de la teua vida”.

La Habitación Roja