Continuen els actes programats pel Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Entre els actes del 25N es troben obres de teatre, tallers, xarrades i conferencies

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, continua amb el programa d'actes desenvolupats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. El programa està format per actes i activitats organitzades per diferents associacions de dones del municipi i per la pròpia regidoria.


Per a la vesprada d'avui hi ha programada a les 19 hores la xarrada-col·loqui «El paper de les noves masculinitats en la lluita contra la violència de gènere» a càrrec del sociòleg Joan Sanfélix Albelda, al saló d'actes del Centre Cívic del Port de Sagunt.

 

El dimarts 24 de novembre, a les 18 hores, la companyia de teatre “Las Ladys del Teatro” representarà l'obra Por nosotras y teté dirigida per M. Carmen Escriche, a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt, organitzada per l'Associació Salut i Oci.


Per al dimecres 25 de novembre hi ha programat un Minut de silenci, a les 12 hores, contra la violència de gènere i es procedirà,
també, a la lectura d'un manifest institucional. Tot açò a la porta del Palau Municipal a Sagunt i, a la mateixa hora, a la Tinença d'Alcaldia del Port de Sagunt. Per la seua banda, durant la vesprada, el Consell Municipal de la Dona convida la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions per a l'eliminació de la violència masclista (a les 19 hores a la Tinença d'Alcaldia del Port de Sagunt i a les 19.30 hores en el Parterre de València).


Ja el dijous 26 tindrà lloc, a les 19 hores,
al Casal Jove del Port de Sagunt, l'acte del XII Aniversari del Pacte Ciutadà contra la Violència de Gènere. Es tracta d'un treball expressiu amb joves al voltant de “l'absència” a l'Àgora del Casal Jove, on es donarà la benvinguda a les noves entitats adherides al Pacte Ciutadà.


Finalment, el divendres 27 es realitzarà, de 16:30 a 19 hores, l'exposició del projecte
Sabates Roges a la Rotonda Ramón de la Sota. D'altra banda, a les 19:30, es presentarà en la Sala d'actes del Centre Cívic del Port de Sagunt, el curtmetratge Decido vivir amb la participació de l'Associació Amigues Supervivents.