Continuen els mapatges urbans en el barri Cronista-Moreria i carrers adjacents

Es tracta de la segona fase dels coneguts mapatges urbans que ara es denomina Projecte MUS i s'emmarca dins del Pla estratègic de Participació Ciutadana del consistori
Imagen 1
 
La delegació de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt continua amb la realització de les reunions conegudes com a mapatges en diferents punts del municipi. Concretament comença la segona fase, ara denominada Projecte MUS (Mapatges Urbans Sagunt), que tindrà lloc divendres que ve, 20 de maig, de 17 a 19 hores en l'avantsala del Mercat de Sagunt. Es tracta del primer mapatge urbà en el barri Cronista-Moreria i adjacents. La convocatòria és oberta a tots els ciutadans del municipi i a través d'una sessió de dues hores dinamitzada per les arquitectes Isabel Pastor i Inés G. Clariana (Unitat Central de Processaments Integrats) i mitjançant l'eina de Mapatge Urbà, es reflexionarà conjuntament sobre la ciutat i els seus barris.

Els mapatges consisteixen en una sèrie de mapes muts on els ciutadans poden explicar i assenyalar a manera de joc les coses que necessiten en cada barri o punt de la ciutat. L'objectiu d'aquesta acció és que els veïns expressen les seues opinions i realitzen proposades de millora en relació a l'entorn urbà.

El Projecte MUS forma part del Pla Estratègic de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt Participa Sagunt, que el seu objectiu és treballar en la millora de la ciutat i la qualitat de vida dels seus habitants. El principal interès de Projecte MUS és que els ciutadans opinen i proposen millores urbanes amb l'objectiu de construir una ciutat per a tots i entre tots. 

A més, Projecte MUS té com a finalitat traduir tot el treballat i produït de manera col·lectiva pels veïns de cada barri en les diferents sessions, en un informe tècnic que serà enviat a les diferents àrees de treball de l'Ajuntament de Sagunt a fi de confeccionar un llistat valorat de mesures de millora, que quedaran incloses en els pressupostos anuals per a la seua pròxima engegada.

Els informes extrets dels mapatges, amb les propostes concretes, seran publicats en la pàgina web: www.participasagunt.es  i podran ser consultats per tota la ciutadania.