Continuen les obres del Pla d'Ocupació de la Diputació

Els delegats de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i de Contractació, Pepe Gil han visitat les obres
Les obres del Pla d'Ocupació de la Diputació de València segueixen avant a Sagunt. Així ho han comprovat els regidors de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i de Contractació, Pepe Gil, que han visitat el col·legi Joaquín Rodrigo junt a d'Enrique Catalá, director general de la SAG, empresa municipal encarregada de les obres, on han vist que les obres que s'estan fent per a reformar els banys de l'alumnat de primària estan completant-se.

Chover ha manifestat que el Pla d'Ocupació suposa “un doble benefici per al municipi, ja que d'una banda ajuda a la contractació de persones aturades de Sagunt i per un altra milloren les instal·lacions”. Estes obres, que a més a més contemplen l'adequació de l'Escola-Taller, la reparació i la posterior pintura d'un mur en una altra escola, van començar el 14 de febrer i han suposat la contractació de huit persones, quatre peons de construcció, dos oficials i dos pintors.


Els salaris del personal els cobreix el Pla d'Ocupació de la Diputació mentre que els materials necessaris per a la realització de les obres són a càrrec de l'Ajuntament de Sagunt. En total, la subvenció provincial ascendeix a 95.261 euros.


Finalment, cal destacar que, a banda de les actuacions de manteniment en els col·legis, també s'estan realitzant treballs de paleta i pintura en altres edificis públics com és la Casa de la Joventut.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores