CRIT Companyia de Teatre interpreta la seua obra La Corporació

El divendres 24 de març, a les 20.30 hores a la Casa de Cultura de Port de Sagunt, CRIT Companyia de Teatre interpretarà l'actuació còmica La Corporació

L'actuació de CRIT Companyia de Teatre a la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt forma part de la programació de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. L'obra La Corporació donarà principi a les 20.30 hores del divendres 24 de març. Es tracta d'una comèdia en valencià que tindrà una duració de 75 minuts i a la qual podran acudir els majors de 14 anys. El preu de l'entrada serà de 7 euros.

La Corporació no és només una obra còmica, sinó que també es tracta d'un periple iniciàtic, un road-trip que partix de tres pobles imaginaris: La Xènia, Benitassona i La Vall dels Cantals. L'obra narra la història de tres alcaldes que s'han vist afectats per un terrible esdeveniment de dimensions històriques que posa en risc la supervivència dels tres pobles. Els tres alcaldes es veuran en l'obligació d'arribar a un acord i viatjar fins a Brussel·les, on visitaran a la presidenta de la Comissió Europea en una reunió que podria canviar l'esdevenir dels seus pobles.

La companyia planteja tres qüestions com el nucli temàtic de la seua obra La Corporació: Com faríem nosaltres la labor dels alcaldes?, Quines decisions prendríem en moments de crisis? i Actuaríem sempre amb seny i justícia? Per a abordar eixes qüestions, els actors de la companyia d'Alboraia, CRIT Companyia de Teatre, es posen en la pell dels tres alcaldes i demostren com resoldrien ells el problema dels seus pobles.