Cultura acull durant tot el mes de Julio l'exposició del "Grupo Miradas"

La temàtica central són paisatges i retrats amb motiu del Camp de Morvedre i la costa Mediterrània
La delegació municipal de Cultura inaugura l'exposició del "Grupo Miradas", format pels autors Ángeles López i Néstor Pérez que es podrà veure fins al 31 de Julio. L'horari de visites és de 10 a 13 hores en la jornada matinal, i de 16 a 21 hores en l'horari de vesprada.
 
La mostra versa sobre paisatges i retrats, unes trenta obres entre els dos artistes que també formen part de la "Asociación Cultural Ateneo El Puerto". Pérez exposa una col·lecció d'aquarel·les amb motius del Camp de Morvedre i la costa Mediterrània.
 
Ángeles López Gómez, nascuda en Port de Sagunt. Va ser iniciada en l'art de la pintura per Ramón Berges i, posteriorment, ha seguit amb altres professors i persones, en els cursos de la Universitat Popular, delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, als quals és assídua.
 
Per la seua banda, Néstor Pérez Carot des de molt prompte va sentir la passió pel dibuix i la pintura. Baix la direcció del pintor Joaquín Michavila es va iniciar en les tècniques del color, oli, aquarel·la, etc., i més tard va assistir anualment als cursos organitzats per l'Ajuntament de Sagunt, en els quals va tenir diferents professors i va ser perfeccionant la seua tècnica. Es considera un autodidacta. Actualment pertany al grup “Miradas” integrat en la societat de l'Ateneu, en el qual ha participat en diferents exposicions col·lectives organitzades per aquesta societat.