Cultura presenta el llibre “Joaquín Rodrigo Vidre. Un Saguntino Universal” de Társilo Caruana

El llibre és una nova i diferent biografia sobre la vida i obra del compositor que coincideix amb el 75º Aniversari del “Concierto de Aranjuez”
Imagen 1
El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt presenta el llibre “Joaquín Rodrigo Vidre. Un Saguntino Universal”, dijous que ve 19 de novembre, a partir de les 19.30 hores, en l'Auditori Joaquín Rodrigo. El llibre de Társilo Caruana és una nova, però diferent biografia sobre la vida i l'obra del compositor  Joaquín Rodrigo  Vidre. 

La presentació del llibre serà part de l'homenatge al Maestro Rodrigo, en complir-se el 75 aniversari de l'estrena mundial del seu extraordinari "Concierto de Aranjuez", que li va consagrar, definitivament, com a membre de l'Olimp Musical.

El llibre consta de dues parts, ben diferenciades; la primera part dedicada a la seua biografia i a la seua obra musical; i la segona part, relata el seu vincle amb Sagunt, les seues estades i viatges a Sagunt, anècdotes esdevingudes en les mateixes, il·lustrada amb fotografies de les seues estades acompanyat per Victoria, la seua esposa i la seua filla Cecilia.