Cultura programa el concert de clarinet i piano d'Elisa López & Janmaarten

L'actuació tindrà lloc dissabte que ve, 21 de maig, a partir de les 20 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa el concert de clarinet i piano d'Elisa López & Janmaarten, que tindrà lloc dissabte que ve, 21 d'abril, a partir de les 20 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal.
 
El duo format per la saguntina Elisa López Amor, clarinet i Janmaarten van der Mark, piano, es va formar en 1991 en època d'estudiants en el Rotterdams Conservatorium (Holanda). Allí van acabar tots dos els seus estudis de clarinet i piano respectivament amb màximes qualificacions. En aquest concert interpretaran: les Peces de Fantasia op. 73 de Robert Schumann, la Sonatina de Joseph Horovitz, així com diversos temes del gran compositor argentí Astor Piazzola.
 
Elisa Lopez Amor, va nàixer a Alacant però va viure des dels dos anys a Sagunt on va començar els seus estudis de clarinet de la mà de Juan Rodrigo en la Societat de Música de Sagunt. Més tard es va graduar en el Conservatori Superior de Música de València amb Joan Cerveró. Elisa va ser becada en repetits anys per l'antiga Caixa d'Estalvis de Sagunt,per la Generalitat Valenciana, Fundació Hazen i Ministeri de Cultura de Madrid, la qual cosa li va permetre ampliar estudis en Rotterdam (Holanda).
 
Janmaarten comença els seus estudis de piano als cinc anys de la mà de Jos Vranken i més tard amb Ludmila Baslawskaja amb qui va finalitzar els seus estudis i va ser becat per la Fundació voor Podium kunsten d'Holanda.

En l'actualitat el duo compagina la seua labor amb els seus respectius treballs, Janmaarten, com a professor de piano en el Conservatori Pablo Sarasate de Pamplona i Elisa, solista de l'Orquestra Simfònica de Navarra (OSN), amb la qual ha actuat en nombroses sales d'Espanya i realitzat gires a Alemanya, Polònia i Xina i actuant en repetides ocasions en el Teatre du Chatelet a París amb Placido Domingo entre altres solistes.
 
 
PROGRAMA
 
Piezas de Fantasía op.73..................................................Robert Schumann
Zart mit Ausdruck
Lebhaft,Leicht
Rasch und mit Feuer
 
Sonata para clarinete y piano............................................Francis Poulenc
 
Alegro Tristamente
Romanza 
Alegro con fuocco 
 
Sonatina.............................................................................Joseph Horovitz
Allegro calmato
Lento,quasi andante
Con brio
 
Historia del Tango...............................................................Astor Piazzola
Café 1930
Nightclub 1960