Cultura programa el concert de la Unión Musical Porteña que interpretarà els èxits de Nino Bravo

El concert tindrà lloc dissabte que ve 28 de febrer a partir de les 19.30 hores en el Teatre Begoña i està dedicat al seu segon president, ja mort, Miguel Almor Marzal
Imagen 1Imagen 2
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora del qual és Maribel Sáez, ha programat per a dissabte que ve 28 de febrer el concert de la Unión Musical Porteña que interpretarà els èxits més coneguts de l'artista valencià Nino Bravo. A les 19.30 hores començarà un concert amb el qual es retrà homenatge al segon president de la societat musical, ja mort, Miguel Almor Marzal. 
 
La Banda Simfònica de la Unión Musical Porteña sota la batuta del seu director, Jorge Vivas Baquero interpretarà les famoses melodies de “Noelia”, “Para darte mi corazón”, “América, América”, “Como todos”, “Un beso y una flor”, “Amanecer”, “Te quiero, te quiero” i “Cartas amarillas”. Les lletres d'aquestes conegudes cançons seran interpretades per les veus masculines de: Antonio Iserte Sánchez i Mateo M. Aguilella Roig.
 
Miguel Almor va morir el passat any i des de la Unión Musical Porteña volen ressaltar la seua labor cultural, ja que va dedicar molt temps de la seua vida a participar en organitzacions culturals de la ciutat. Va ser un dels socis fundadors de la Unión Musical Porteña i el segon president d'aquesta societat musical, que l'any passat va celebrar el seu desè aniversari.