Cultura programa els concerts de Nadal de la Unión Musical Porteña i la Lira Saguntina

La UMP actuarà el dissabte 17 en el teatre Begoña i la Lira el diumenge 18 en l'Auditori Joaquín Rodrigo
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa els tradicionals concerts de les principals agrupacions musicals del municipi: la Unión Musical Porteña (UMP) i la Lira Saguntina. El concert de la UMP serà en el teatre Begoña el dissabte 17 a les 20h, i el de la Lira el diumenge 18 a les 20h en l'Auditori Joaquín Rodrigo.

La Banda i la Big Band de la Unión Musical Porteña oferiran un concert sota la direcció de Jorge Vivas Baquero interpretant temes com American Patrol, The Christmas Spirit o Jingle Bell Rock. Els solistes són Pasqual Trenco San Gregorio i Toni Porcel Montesinos.

D'altra banda, en el concert de la Lira, en la primera part, actuarà el Cor amb Pere Molina González com a director, i interpretaran temes com El tamborilero o Adeste Fideles. La Jove Orquestra i el director Ramón Zacarías Cerdà Ramón són els protagonistes de la segona part del concert, en la qual tocaran temes com Hacia Belén va una burra o Rudolph the red-nosed reindeer. Finalment, en la tercera part del concert intervenen el Cor, la Jove Orquestra, l'Orquestra i els alumnes de l'escola de Música Joaquín Rodrigo. Sota la batuta del director Pere Molina, s'interpretaran temes com ara Noche de Paz, Valse del Emperador o Concierto para violín i orquesta número 3, amb David Martínez González com a solista de violí en aquest últim tema.