Cultura programa l'espectacle de música teatralitzada “The Funambviolistas”

L'espectacle tindrà lloc dissabte que ve, 5 de març, a partir de les 19.30 hores en la Casa Municipal de Cultura
 
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'espectacle de música teatralitzada “The Funambviolistas”, que tindrà lloc dissabte que ve, 5 de març, a partir de les 19.30 hores en la Casa Municipal de Cultura. 
 
“The Funambviolistas” va aconseguir el Premi Max 2014 d'espectacle revelació, i s'emmarca en una plaça qualsevol, en la qual es troben casualment tres dones amb un present truncat. Prompte, aquests tres curiosos personatges construiran una vida en comú, amb les seues alegries, els seus desacords, els seus somnis i esperances. L'amistat, la superació i la quotidianitat són el fil amb el qual es teixeix aquesta entranyable història narrada a través d'una insòlita i excepcional combinació de música, dansa, cant, humor i teatre de gestos, sense necessitat d'usar la paraula. 
 
Tal com expliquen les protagonistes, és un espectacle innovador i únic en el món, que aconsegueix combinar amb fina bellesa i originalitat un impactant ventall de disciplines artístiques, creant una fusió acrobàtica, quasi màgica que divertirà a tots els públics.

El repertori de l'obra és alhora banda sonora i veu dels personatges d'aquesta història. “The Funambviolistas” és un passeig per les emocions de l'ésser humà que combina la frescor de les obres d'Antonio Vivaldi, Edvard Grieg, Jules Massenet, Georges Bizet, Astor Piazzolla, Rita Pavone, bandes sonores com “Deseando amar”, “Els Triplettes de Belleville” i temes clàssics del jazz i el tango argentí.

Les protagonistes seran Mayte Olmedilla, amb la viola, Lila Horovitz amb el contrabaix i Ana Fernández amb el violí.