Cultura programa l'obra de teatre “Chefs” de Yllana produccions

L'obra podrà gaudir-se divendres que ve, 29 de gener, a partir de les 20.30 hores en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1
 La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat l'obra de teatre “Chefs” de Yllana produccions. Els amants del teatre podran gaudir d'una divertida obra divendres que ve, 29 de gener, a partir de les 20.30 hores en la Casa Municipal de Cultura.

Tal com informen des de la companyia, “Chefs” és una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per a crear una recepta espectacular i nova, i així mantenir els estels del seu restaurant. Al mateix temps, l'obra fa un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la relació amb els aliments que s'ingereixen, els animals que ens alimenten i les diferents cuines i sabors del món. En “Chefs” es veuran els egos, la competició entre els “cuiners estrela” i tot el que amb molt de gust va caent en la cassola de l'humor de Yllana.

Yllana produccions va nàixer en 1991 com a companyia de teatre d'humor gestual, encara que en l'actualitat ha diversificat la seua activitat oferint diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l'audiovisual. D'una banda es dedica a la creació, producció i distribució d'espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals, i d'altra banda, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l'àmbit cultural.