Cultura programa l'obra de teatre “El crèdit” de Maror Produccions

L'espectacle, en valencià, està dirigit a tots els públics i es podrà gaudir divendres que ve 15, a partir de les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat l'obra de teatre “El crèdit” de Maror Produccions per a divendres que ve, 15 de gener, a partir de les 20.30 hores, en la casa Municipal de Cultura.

L'espectacle, en valencià, està destinat per a tots els públics, i compta amb Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre com a protagonistes d'aquesta nova comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel.

El text de Jordi Galceran tracta sobre l'odissea que és demanar una hipoteca i que te la donen dins d'un context de crisi com el qual vivim amb l'humor que ens té acostumats. "El crèdit" és una mostra més de l'habilitat de Galceran per a construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella. "El crèdit" fa passar al públic una hora i mitja de riures i reflexions.