Cultura programa l'obra de teatre “El desahucio de Bernarda Alba”

El teatre de la companyia Microteatre de València, tindrà lloc divendres que ve, a partir de les 20.30 hores en la Casa Municipal de Cultura.
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'obra de teatre “El desahucio de Bernarda Alba”. La representació de la Companyia Microteatre València, tindrà lloc divendres que ve, 19 de febrer, a partir de les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura.
 
L'obra explica la història de Bernarda i Adela tancades en un camerino, esperen el moment de ser els qui són en boca d'algun intèrpret. Despertes en una realitat que no els pertany i de la qual intenten evadir-se jugant a ser els qui són, personatges de la casa de Bernarda Alba. Però el joc amaga un intent de protegir-se del seu present, ja ningú posa en escena la seua història: "Aquesta és la pena de ser un luxe, quan hauríem de ser sustente per a l'ànima”.

L'obra està interpretada per José Montesinos i Reyes Ruíz, mentre que el text i la dirección són a càrrec de Manuel Maestro. 

Microteatre València, al marge de la seua faceta com a sala d'exhibició d'espectacles de xicotet format, aposta des de 2014 per crear marques artístiques de companyies i produir obres que s'hagen estrenat com a espectacle de microteatre en les seues sales. Concretament, “El desahucio de Bernarda Alba” és el seu primer projecte de producció.