Cultura programa l'última cita amb el pianista saguntí Omar Vilata en “Piano íntim”

El recital tindrà lloc el dijous 25 de juny, partir de les 18 hores, en l'Auditori Joaquín Rodrigo i l'entrada és gratuïta
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, programa l'última cita amb el cicle “Piano íntim” demà dijous 25 de juny, a partir de les 18 hores, en l'Auditori Joaquín Rodrigo. El pianista saguntí, Omar Vilata, ofereix estos recitals dirigits a petits grups, màxim 40 persones. Esta última cita mensual, girarà entorn de el “Nocturn” de Field, que motivarà l'audició de músiques oblidades de compositors ignorats per la història.

“Piano íntim” és una cita mensual amb el pianista saguntí Omar Vilata en un format de concert distès i pròxim. La figura de l'artista es retroba amb el seu costat més humà per a acostar a qui vulga la seua música. A més, és una activitat única que els ciutadans poden gaudir de forma gratuïta.

El pianista compartirà durant una hora les peces i fragments de la literatura musical universal que li entusiasmen, que li han marcat, que li recorden vivències i sensacions més o menys llunyanes.

El recital està destinat a un públic reduït de 40 persones, que és convidat a acomodar-se sobre l'escenari en dues files quasi circulars de seients al voltant del piano, en contacte directe amb el pianista.