Cultura programa la comèdia “El fill que vull tindre” de la companyia El Pont Flotant

L'obra es representarà este pròxim divendres 13, a les 20.30 hores en la Casa Municipal de la Cultura
Imagen 1

La delegació de Cultura programa la comèdia El fill que vull tindre de la companyia El Pont Flotant. L'obra es representarà este pròxim divendres 13, a les 20.30 hores en la Casa Municipal de la Cultura, situada en la c/Progrés, 9 del Port de Sagunt. Es tracta d'una comèdia en valencià, apta per a tots els públics.

 

El fill que vull tindre és una reflexió sobre l'educació i el paper dels pares, dels avis, dels mestres i dels fills en el procés d'aprenentatge. De la seua importància i del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Una proposta no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia, que parla sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com es projecten en els altres les pors, les manques o les expectatives. De l'esforç que cal fer per a comprendre als fills i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.

 

La idea i la direcció de l'obra estan a càrrec d'Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons. Està interpretada per Àlex Cantó, Jesús Muñoz i Pau Pons. El disseny i la il·luminació a càrrec de Marc Gonzalo i Àlex Cantó.

 

L'obra té una durada de 70 minuts i un cost de 7 euros.