Cultura programa un concert de la coral de la Unió Musical Porteña juntament amb la coral “Cor Harmonia de l'Associació de Corals de Paterna”

El concert és gratuït i tindrà lloc el pròxim 9 de maig a partir de les 20 hores en el Teatre de Begoña
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a dissabte que ve 9 de maig, en el Teatre de Begoña, un nou concert de la Unió Musical Porteña. A partir de les 20 hores es podrà gaudir de les interpretacions de la coral “Cor Harmonia de la Asossiació de Corals de Paterna” i de la Coral de la Unió Musical Porteña.
 
La regidora delegada de Cultura, Maribel Sáez, anima a assistir a aquest concert gratuït on es podrà gaudir de “les grans veus de la Coral de la Unió Musical Porteña al costat de la Coral "Cor Harmonia de l'Associació de Corals de Paterna” dirigides amb gran mestratge”. 
 
En primer lloc actuarà la coral convidada “Cor Harmonia de l'Associació de Corals de Paterna” que sota la direcció de Francisco Salvador Vila, interpretarà temes com: “Teresica germana” de Cançoner Duc de Calàbria; “Benedictus” de Salvador Giner; “La fanfare du printemps” de Joseph Bovet; “Caminito de l'indi” de F. Cabedo; “Siyahamba” de Andries van Tonder; “idil·li” de J. Altisent; “Bolero” de Guadassuar de Diego Ramón i Lluch; “El vell Montgó” de Paco Muñoz i Enric Murillo; i “Rondel” d'Eduardo López Chavarri.
 
Tot seguit, la coral de la UMP sota la batuta d'Amalia Amparo Bosó Pérez ens oferiran temes com: “Barcarola” de Jacques Offenbach; “Alfonsina i el Mar” d'Ariel Ramírez; “De colors” de J. Trayter; “De Cuba per a l'Havana” d'Anònim; “Edelweiss” de Richard Rodgers; i “Ulls traïdors” una cançó popular adaptada per Ricardo Rodríguez.
 
Durant el concert, també es podrà gaudir dels cants comuns de “Enamorat del teu” de George Weiss i Hugo Peretti i “ Good news” d'Espiritual negre.