Davinia Bono va inaugurar el dissabte els cursos de monitor 2015 i va presentar el primer festival manga de la Comarca

El curs de monitor de temps lliure durarà de gener a maig de 2015 en el Casal Jove i el Festival Mangetsu Morvedre Manga tindrà lloc el 6 i 7 de febrer en el Casal Jove
Imagen 1Imagen 2
La regidora delegada de Joventut, Davinia Bono, va inaugurar el dissabte 31 de gener en el Casal Jove els cursos de monitor de temps lliure, destinats a un grup de 30 joves i que durarà de gener a maig de 2015. Després d'aquesta inauguració, va presentar el Mangetsu Morvedre Manga Festival, format per una gran varietat d'activitats manga que tindrà lloc el divendres 6 i dissabte 7 de febrer en el Casal Jove.

Els cursos de monitor de temps lliure estan impartits per la “Escola *Morvedre” que depèn de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. Un total de 30 joves es formaran de gener a juny d'enguany en 250 hores. El curs comptarà amb les següents etapes: en primer lloc, l'etapa lectiva que tindrà un durada de 125 hores; i d'altra banda, les pràctiques que es realitzaran després de l'etapa lectiva i abans que passen dos anys. Aquesta última etapa també tindrà una durada de 125 hores.

El Mangetsu Morvedre Manga Festival és la primera edició del que pretén ser el referent del manga en la nostra comarca, impulsat per alumnes/as de l'ESO i Batxillerat de la nostra ciutat. Entre les activitats destaquen tallers com el d'espases de Soft-Combat, per a aprendre fer espases; taller de dibuix manga impartit per ESAT; i tallers de cuina japonesa.