Demà divendres tindrà lloc la Jornada d'Emprenedors de Graus Superiors de Formació Professional i Business Angels

Aquesta trobada entre emprenedors i inversors cerca un acostament de l'alumnat al món emprenedor i al mercat de treball
Imagen 1
 
 

​L'Ajuntament de Sagunt, en col•laboració amb la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, programa la Jornada d'Emprenedors de Graus Superiors de Formació Professional per a demà divendres 1 de juliol de 2016 a les 19.00 hores en la Casa de la Cultura Capellá Pallarés.
Aquesta iniciativa forma part del programa d'Economia Sostenible i Sectors Productius que el fórum de reindustrialització del Camp de  Morvedre ha aprovat aquest mes de juny, i en el qual també participen el Institut Valenciá de Competitivitat Empresarial (IVACE), i la Fundació Bancaixa Sagunt.

Diferents instituts pertanyents al municipi presentaran 6 projectes triats mitjançant junta de professorat, que seran analitzats per diversos mentors i professionals del sector amb l'objectiu d'acostar a l'alumnat al mercat emprenedor.

Projectes tecnològics, maquetes, prototips, seran alguns dels treballs presentats que cercaran assessorament d'inversors i bussines angels.

Cal recordar que el procés per a l’elaboració del´Estratègia de Reindustrialització Del Camp de Morvedre (ERICAM),  es planteja com a principal objectiu assolir un desenvolupament sostenible, intel.ligent i integrador en la comarca i representarà l´instrument de planificació que permetrà optar a finançament europeu, nacional i regional en l´ambit de l´industrialització.
​​