Demà es convoca una nova Audiència Pública de Ciutat per a continuar informant sobre el Pla Acústic Municipal

El Centre Cívic serà la seu on s'explicaran les causes i les possibles solucions als problemes acústics del municipi
Imagen 1

L'Ajuntament de Sagunt convoca una nova Audiència Pública de Ciutat per a continuar informant sobre el Pla Acústic Municipal. L'esdeveniment tindrà lloc demà, dimarts 23 de maig, en el Centre Cívic del Port de Sagunt a les 19.00 hores.

 

El Pla Acústic Municipal, que ha estat exposat públicament en la web de l'Ajuntament de Sagunt durant un mes perquè tots els veïns i veïnes pogueren realitzar les aportacions i mesures pertinents, consta de dues figures. En primer lloc, el mapa acústic que està disponible públicament perquè la població puga conéixer els índexs de qualitat acústica dels carrers i, en segon lloc, la proposta d'uns programes d'actuació quant a mesures que puguen ajudar a obtindre uns millors nivells sonors en el municipi.

 

Per la seua banda, este Pla Acústic proposa també una sèrie de mesures a llarg termini per a intentar solucionar els problemes derivats de la contaminació acústica. Entre les mesures més importants destaquen la possible ampliació dels carrils bici, l'impuls del transport públic, la creació d'un servei de préstec de bicicletes, la reducció del trànsit en zones especialment sensibles, la millora acústica de paviments o la instal·lació de pantalles acústiques entre unes altres.