Demà es presenta el llibre “Amb el fred” d'Alberto Torres Blandina

Serà en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt a les 19:30h
Imagen 1
Demà 10 de novembre a les 19:30h tindrà lloc la presentació del llibre “Amb el fred” de l'autor valencià Alberto Torres Blandina, en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt.

La història s'ambienta a l’hivern. Els animals fugen cap al nord, on estan ocorrent estranys fenòmens que els científics no són capaços d'explicar. O pot ser que no fugen i solament es disposen per a l'atac contra alguna cosa intangible, una amenaça sense nom. De la mateixa forma un vaixell de nom Esperanza també és enviat al nord, amb homes, dones i xiquets de totes les races i nacionalitats. Uns diuen que és un arca. Uns altres diuen que són ambaixadors. Uns altres creuen que són ofrenes, encara que no saben per a quines o para qui.

“Amb el fred” és una novel·la que reflexiona sobre el conocimento, la veritat i la complexa xarxa que teixeix aquest món hipercomunicado i, al mateix temps, autista, tancat en les seues pròpies definicions i complexos.

Quant al seu autor, Alberto Torres Blandina, com a escriptor, a més de la seua trajectòria individual, forma part del grup literari valencià “Hotel Postmodern”, que defensa la literatura col·lectiva i lúdica, crítica amb altres formes enquilosades d'entendre l'art.