Demà hi haurà un nou mapatge urbà en el Pavelló René Marigil

Aquest serà l'últim mapatge que se celebrarà en el nucli de Sagunt i donarà l'inici dels mapatges en Port de Sagunt i Almardà
 
 
 
Demà divendres, 3 de juny, a partir de les 18 hores, tindrà lloc en el Pavelló René Marigil un nou mapatge urbà del Pla Estratègic de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt. Aquest mapatge donarà tancament als realitzats en el nucli de Sagunt i serà l'inici dels mapatges urbans en Port de Sagunt, i Almardà.
 
Aquesta segona fase de mapatges urbans, després dels celebrats anteriorment en els barris del Raval, Ciutat Vella, Sants de la Pedra, La Forja, Plaza 1º de Maig, i Els Vents, s'integren com a part del Projecte MUS (Mapatges Urbans Sagunt). Un projecte enfocat des de la praxi de l'urbanisme participatiu i que el seu objectiu és arreplegar les propostes dels veïns i veïnes de Sagunt per a millorar la convivència i quotidianitat en els seus barris. Des de diverses categories; urbanisme, manteniment, mobilitat, turisme, educació, cultura, comerç, salut, joventut i seguretat ciutadana. El mapa fa de taula de joc sobre el que pintar el saludable i incòmode del dia a dia dels ciutadans.
 
Projecte MUS, dins del Pla Estratègic de Participació Ciutadana (Participa Sagunt), té com a objectiu treballar en la millora de la ciutat i la qualitat de vida dels seus habitants. El principal interès de Projecte MUS és que els ciutadans opinen i proposen millores urbanes amb l'objecte de construir una ciutat per a tots i entre tots. Després de la recopilació de totes les dades que obtinguen dels ciutadans es traduirà en un informe tècnic que serà enviat a les diferents àrees de treball de l'Ajuntament de Sagunt amb l'objectiu de confeccionar un llistat valorat de mesures de millora, que quedaran incloses en els pressupostos anuals per a la seua pròxima engegada.