Demà nova xarrada de l'Escola de Pares i Mares de l'Ajuntament de Sagunt sobre xarxes socials

L'encarregada d'impartir-la serà la docent Beatriz Alonso, de 18 a 20 hores, en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt
Imagen 1
Les xarrades de l'Escola de Pares i Mares de l'Ajuntament de Sagunt continuen demà, 25 de febrer, amb una que porta per títol “Com educar als fills i filles en l'ús adequat de les xarxes socials”. L'encarregada d'impartir-la serà la docent Beatriz Alonso, de 18 a 20 hores, en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt.
 
L'objectiu és sensibilitzar a mares i pares sobre la importància d'educar als seus fills/es en l'ús de les noves tecnologies i, específicament, en la utilització adequada de les xarxes socials, així com conscienciar-los dels riscos existents i de la manera de detectar problemes a temps. Es tractaran els següents temes: les xarxes socials que utilitzen els menors; la vulneració dels drets a l'honor, la intimitat i la imatge personal; l'assetjament escolar; els drets fonamentals relacionats amb la protecció de les dades de caràcter personal; i les estratègies per a educar en l'ús de les xarxes socials. 
 
L'Escola de Pares i Mares és una iniciativa del Gabinet Psicopedagògic Municipal en col·laboració amb els programes de proximitat sociocultural de la Universitat Popular de Sagunt. Té una finalitat informativa i orientativa, dirigida a famílies amb fills i a diferents col·lectius de la ciutat, que possibilita la detecció i prevenció de problemes. 
 
Concretament, per al curs 2015/16 s'ha organitzat un programa de set xarrades. Els temes que es tractaran en aquesta edició van des dels hàbits d'estudi, passant per la intel·ligència emocional o l'educació de xiquets/es de 3 a 6 anys, entre d’altres. Aquesta activitat es desenvoluparà fins al 10 maig.