Demà se celebrarà el Fòrum d'Ocupació a Sagunt

La jornada serà demà 6 d'octubre de 9,00 a 15,30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal i per a participar és necessari inscriure's

 

 Demà dimarts 6 d'octubre tindrà lloc en el Centre Cultural Mario Monreal “Fòrum d’Ocupació a Sagunt”, una jornada que forma part del Programa Local de Suport a l'Ocupació, un programa desenvolupat per Càmera València i la Diputació de València, amb el suport de l'Ajuntament de Sagunt i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Es tracta d'una iniciativa pensada per a persones que cerquen ocupació, ajudant-los a descobrir què matèries tenen més eixides professionals, així com conèixer l'opinió d'experts en ocupació i contactar amb noves empreses. L'objectiu principal del programa és activar i impulsar l'ocupació entre els veïns, de manera que es treballarà amb els diferents col·lectius proporcionant-los les eines i recursos necessaris per a afrontar amb més energies les possibilitats d'èxit en l'àmbit laboral.

Així doncs, els ponents que impartiran demà diverses xarrades al Fòrum seran Manuel Coloma, entrenador de Bàsquet i Psicòleg; Reme Egea, Formadora d'activitats directives i lideratge; Javier Falcó, especialitzat en la cerca i selecció de perfils professionals i Emilio Va durar, assessor, consultor i formador en les primeres empreses del País. Segons el programa, en l'acte de presentació participaran José Vicente Morata Estragués, President de la Càmera Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, Jorge Rodríguez Gramage, President de la Diputació de València i Francesc Fernàndez, Alcalde de Sagunt. 

Es recorda als interessats que és necessari realitzar una preinscripció i que la jornada té un aforament limitat.

En el següent link es pot accedir al complet programa de Fòrum d’Ocupació Sagunt, que durarà entre les 9,00 i les 15,30 hores:

http://www.forosempleovalencia.com/wp-content/uploads/2015/09/pdf_foros_programa_sagunt.pdf.