Dilluns que ve l'Associació Cultural Nautilus oferix una ponència sobre els fàrmacs

L'activitat, que està organitzada per l'Associació Cultural Nautilus en col·laboració amb la delegació de Cultura, serà a les 18.30 hores a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt

Dilluns que ve, 17 de gener, tindrà lloc la ponència “Diseñando fármacos”, emmarcada en els ‘Dilluns de Nautilus’. L'activitat, que està organitzada per l'Asociación Cultural Nautilus en col·laboració amb la delegació de Cultura, serà a les 18.30 hores a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt.

 

La xarrada serà a càrrec de Javier S. Burgos, director general d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, qui entre altres coses, recorrerà, junt als i les assistents, el camí que va des del laboratori a la farmàcia, d'on ixen els fàrmacs, quines estratègies s'usen per al seu desenvolupament i explicarà els obstacles d'este procés.

 

L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat. Durant la sessió es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic.