Dos concerts de 'soul' posen punt final al festival Ressona

BSoul i Soul Docks actuaran este pròxim dissabte 26 d'agost, en la pujada al Castell a les 20.00 hores i en l'escenari de l’Off Romà a les 21.00 hores


Dos concerts de 'soul' posen punt final al festival Ressona. Dissabte que ve 26 d'agost BSoul actuarà a les 20.00 hores en la pujada al Castell i en l'escenari de l’Off Romà, a les 21.00 hores, serà el torn de Soul Docks. Tots dos concerts seran gratuïts.

 

L'Ajuntament de Sagunt i el col·lectiu de promoció cultural Sagunt Reviu organitzen la iniciativa cultural Ressona que comprén esdeveniments teatrals i musicals complementaris a la programació oficial de Sagunt a Escena. Es tracta d'actuacions gratuïtes que es repartixen entre la pujada al Castell i l'escenari de l’Off Romà, durant el mes d'agost i fins a la clausura de Sagunt a Escena.

 

En l'organització de Ressona participen les regidories de Cultura, Turisme, Joventut, Festes i Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i l’Agència Valenciana de Turisme, de la Generalitat Valenciana.