Edils de l'Equip de Govern es reuneixen amb la Comissió Ciutadana per a la Defensa de la Gerència del Port de Sagunt

La trobada s'emmarca dins dels actes de celebració del vintè aniversari de l'organització
Fotografia: Juan Higueras.
 
Regidors de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt van assistir ahir a la celebració del vintè aniversari de la Comissió Ciutadana per a la Defensa de la Gerència del Port de Sagunt. Els edils van visitar la zona de la Gerència i van mantenir una reunió amb representants de la comissió, com a acte de suport tant a aquesta organització com a la lluita que mantenen des de fa vint anys.

Concretament, a l'acte van assistir diversos regidors de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt: José Manuel Tarazona (Compromís), Guillermo Sampedro (Esquerra Unida) i Pablo Abelleira (ADN Morvedre). A més, també van estar presentes alguns dels fundadors de la Comissió Ciutadana per a la Defensa de la Gerència del Port de Sagunt: Carles Xavier López Benedí, Miquel Aguilar, Ángel Olmos i Miguel Ángel Martín, entre d’altres. 

Cal destacar que la visita va servir perquè els edils explicaren als membres de la comissió les línies mestres del projecte de rehabilitació del xalet i la zona enjardinada de la Gerència, així com per a la posada en comú de la labor de l'Equip de Govern i d'aquesta organització. Segons destaquen des de l'Equip de Govern està previst celebrar més trobades.