El bulevar Benjamin Franklin queda obert al trànsit

La renovació de la via inclou voreres de cinc metres d’ample amb carril bici i entra dins de les obres d’urbanització del futur parc comercial Vidanova Parc


El bulevard Benjamin Franklin que uneix l'avinguda de l’Advocat Fausto Caruana amb la AV-23 ja està obert al trànsit. Les obres de millora d'esta via inclouen voreres de cinc metres d'ample amb carril bici. A més, en la rotonda entre Benjamin Franklin i Albert Einstein s'ha fet una zona d'aparcament. Es tracta d'una obra de millora que ha executat Lar Espanya Real Estigues, agent urbanitzador del parc comercial Vidanova Parc.

En l'acte d'obertura han estat presents l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleira, i els membres de l'Equip de Govern Teresa García, Pepe Gil, José Manuel Tarazona i Miguel Chover.Quico Fernández ha explicat que “es tracta d'un vial important que dóna accés als polígons industrials, especialment al polígon SEPES, en el qual s'han fet obres de millora i grans rotondes en un temps molt ràpid; ja estan a la disposició de tots els ciutadans evitant així les molèsties que durant aquest temps s'han produït”. A més, ha destacat que “esta obra és una mostra més de com les coses estan funcionant, avançant i millorant de manera important les connexions dins de la nostra ciutat”.
 
El regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleira ha assenyalat que “la rotonda de la intersecció entre Benjamin Franklin i Albert Einstein també ha tingut modificacions. Concretament, en la zona d'Albert Einstein s'ha usat una part de la carretera que estava inutilitzada per a fer una zona d'aparcament i millora del trànsit”.
 
 


Pròximament es procedirà a tallar la zona de Camí a la Mar per a començar la segona fase de les obres d'urbanització, en les quals també es pretén construir voreres de cinc metres d'ample amb carril bici.