El Campionat Autonòmic d’Aquatló se celebrarà este diumenge 12 de juliol en el Port de Sagunt

La prova l'organitza el club local Morvedre Triatló juntament amb la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l'Escola Morvedre Triatló
 
El Campionat Autonòmic d’Aquatló se celebrarà este diumenge, 12 de juliol, en el Port de Sagunt. La prova l'organitza el club local Morvedre Triatló juntament amb la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l'Escola Morvedre Triatló.
 
 


 
La presentació d'este esdeveniment esportiu s'ha realitzat hui, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt, i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa per substitució, Teresa García; la regidora d'Esports, Remei Torrent; el president del club Morvedre Triatló, Pedro Benito; i un dels membres del club, Javi Galindo.
 
El acuatlón constarà d'una carrera de 5 quilòmetres, una travessia nadant d'1 km i una altra carrera de 2’5 km. La carrera començarà a les 9.30 hores i discorrerà pel passeig marítim, mentre que la travessia serà per la zona del Pantalán. Segons han destacat els organitzadors, ja són més de 180 els inscrits en la prova. Els interessats a realitzar aquesta prova podran inscriure's en la pàgina web del club Morvedre Triatló o en la de Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana fins a les 24 hores de hui, 8 de juliol, encara que està previst ampliar fins demà. El triatló té un preu de 28 euros i el acuatlón de 20. Els que desitgen realitzar tots dos hauran d'abonar 40 euros. 

Cal destacar que es lliurarà un trofeu realitzat en ceràmica als guanyadors en la categoria masculina i femenina, a més d'obsequis facilitats per diverses tendes de la localitat als esportistes que facen els millors parcials, als locals, etc. 

El president del club Morvedre Triatló, Pedro Benito, ha donat les gràcies a l'ajuntament i als agents de policia local per la seua col·laboració, així com als patrocinadors de l'esdeveniment.