El canal Viajar prepara un reportatge sobre la ciutat

Les càmeres del canal viatjar han gravat el patrimoni industrial i històric de la ciutat, així com la jueria i aspectes relacionats amb l'artesania del municipi


Durant aquesta setmana, les càmeres del canal Viatjar, han recorregut els carrers del nostre municipi per a gravar un reportatge sobre la ciutat. Concretament, han gravat el patrimoni industrial i històric, la jueria i determinats llocs del municipi, així com aspectes relacionats amb l'artesania, concretament amb els colchos i colchas que elabora el Centre Ocupacional Sant Cristòfol. El reportatge que es podrà veure per Movistar plus, Vodafone, Telecable, o Euskaltel suposa una excel·lent oportunitat per a promocionar el turisme de la localitat. Durant l'enregistrament també va haver-hi una actuació de música sefardí per part de Mara Aranda.
 
A l'enregistrament nocturn d'ahir en la jueria van assistir la regidora delegada de Turisme, María Giménez, i el regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira.
 
D'altra banda, en relació amb el patrimoni d'aquesta zona de la ciutat s'ha comunicat des d'Alcaldia que, a més, alguns dissabtes s'obrirà al públic la Casa dels Berenguers. Els horaris i dies es podran consultar en l'oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt.